vineri, 27 iunie 2008

joi, 26 iunie 2008

Soarele rasare si in Titan!


Asta este un raspuns direct la multele fotografii cu rasarituri ultra-superbe din Bali, Sahara, Vama, etc peste care dau oriunde imi arunc privirea.
Iete ca avem si in Titan rasarituri, da da, printre si dupa blocuri, de sub cabluri razbate prin smog si praf chiar si la noi acelasi frumos si spectaculos soare! Sîc. :p

miercuri, 25 iunie 2008

Despre pioneze portocalii din cauciuc...

... sau cum incearca unii sa ne bage pe git marfa nevinduta.
Din seria micilor iritari care ne macina viata, astazi episodul in care va dezvalui cum politica de vinzari a super-mega-hyper-marketurilor incearca sa ne perturbe obiceiurile de buni consumatori. Cu mine nu funtioneaza pentru ca sint paranoic si alergic la manipulari dar e enervant si ajung sa-mi scriu pe blog frustrarile.
Sa zicem ca sint mare consumator de un anumit produs. Sa alegem la intimplare pionezele portocalii din cauciuc. Dupa cum toata lumea stie sint mult mai fiabile decit cele roz si mai frumos mirositoare decit cele gri. Si nici nu se rup in 8 ca cele albastre. Intru eu in magazinul preferat, ma uit peste rafturi si bineinteles gasesc pioneze de firma (brand), de la producatorul cel mai bun adica Auch Ltd., in toata gama de culori. Cumpar o cutie cu cele portocalii si ma reped acasa sa mi le infig in cap.
Si acum apar problemele. Dupa 7 zile ramin in pana de pioneze si ma intorc la magazin sa mai cumpar o cutie. Dar ce sa vezi, portocalii nu mai au. Doar roz, albastre si verzi. Desi pericolul de sevraj e mare ma decid sa mai astept citeva zile. Revin si au disparut si cele roz, in continuare nu au adus portocalii. Cu miinile tremurinde rascolesc raftul dar nu gasesc decit albastre si verzi. Mai astept 2 zile. De data aceasta nu mai sint decit cele verzi. Ma tirasc sfirsit spre iesire cu ginduri sumbre pentru administratorul magazinului dar ii mai dau o sansa. Miine, miine sigur vor aduce. Si astazi e miine, si n-au adus! Pentru ca inca mai exista acolo o ultima cutie ratacita de pioneze din cauciuc VERZI.

Morala: Ma pis pe voi mah hipergigateramarketurilor. Ca eu tot nu-mi schimb produsul preferat doar ca sa va vindeti voi stocul. Data viitoare luati mai mult din cel care se vinde cel mai repede. E chiar atit de complicat?

PS: nici o pioneza nu a fost abuzata in cursul scrierii acestui articol.

O pietricica

bai imaginea asta e fenomenala, mondiala, totala!
cred ca daca ar cadea pitacu' in apa s-ar duce la fund cu tot cataroiu' ala inainte.

via mail de la FotoCip

sâmbătă, 21 iunie 2008

Dexter se intoarce!

Iupiiiii! Cel mai simpatic criminal in serie revine pe 30 septembrie intr-un nou sezon. Abia astept sa-l vad.

La ora actuala Dexter e SERIALUL. Cine nu stie despre ce bat cimpii sa puna repede mina si sa-si traga primele 2 serii si dupa aia o sa inteleaga. ;)

marți, 17 iunie 2008

Cugetarea zilei nopţii

Cine se scoală de dimineaţă oboseşte devreme. Si e ţîfnos.

duminică, 15 iunie 2008

Thou Shalt always Kill


Daca v-a placut, recomand o cautare pe YouTube:
Dan Le Sac vs. Scroobius Pip
via Calin

marți, 10 iunie 2008

luni, 9 iunie 2008

Fitness contra Farmacie

cica "mens sana in corpore sano" zice vorba din batrini. pai din ce-am observat la noi in tarisoara batrinii nu merg la sala de fitness. pe acolo pe unde mai fac si eu cite o vizita atunci cind ma ajung micii si caltabosii media de virsta cred ca e pe undeva pe la 25 de ani. cea mai "in virsta" persoana e o tipa care nu cred ca are mai mult de 45. stiu ca viata e grea si pensioara mica dar exercitiile alea se pot face si acasa, fara aparate de ultima generatie. dar din ce vad pe strada, cred ca asta-i chiar ultima lor preocupare.


bun, si de fapt unde vreau sa ajung? nu stiu, insa cred ca generatia actuala de tineri e mai constienta de efectele pe termen lung ale "mersului la sala" si ca vor fi niste batrini mai voiosi si cel mai important mult mai SANATOSI astfel ca o mare parte din banii pe care seniorii de acum ii cheltuie pe medicamente & spitale, atunci vor lungi excursiile binemeritate dupa o viata de munca.

sâmbătă, 7 iunie 2008

Radacinile breakdance-ului

Fantastic mix! Run DMC versus Hopak sau cum au inventat ucrainienii breakdance-ul...

via

vineri, 6 iunie 2008

Steven Segal

este unul dintre actorii mei preferati mai ales pentru rolurile de compozitie si nesfirsita gama de stari si emotii pe care le poate afisa....

via

nu inteleg cum n-a luat nici un Oscar pina acum, e nedrept!

joi, 5 iunie 2008

"Peisaj cu vaci la malul mării" sau "Răzbunarea hamburgerilor"

imi pare rau ca n-am fost pe faza sa filmez chiar de la inceput cum s-au repezit printre cei care stateau intinsi la plaja, alergind ca niste adolescenti zburdalnici bucurosi de revederea marii. ;)

mi-a zis mie mugurica ca a citit undeva o statistica si vacile erau responsabile anual de provocarea mai multor morti decit rechinii! asa ca fiti cu ochii in patru ca par ele bovine si blajine dar daca au ocazia se razbuna crunt pentru genocidul pe care-l practicam cu nonsalanta. :p

miercuri, 4 iunie 2008

Vama Veche cea mai PC localitate din Romania

am zis. păi ce poate fi mai politicâli corect decît un telefon public pentru pitici persoane de statură foarte mică.

eu n-am mai văzut aşa ceva în Românica şi nici altundeva şi chiar dacă pare amuzant pînă la urmă nu prea e... mai ales dacă nu a asta a fost intenţia celor de la romtelecom.

marți, 3 iunie 2008

Sexualitatea explicata...


errr... what does this button do?!?