sâmbătă, 8 martie 2008

Automate de cafea nesimtite

o circoteala de simbata dimineata:

ii inteleg pe propietarii de automate de cafea ca sint niste capitalisti verosi nesimtiti si hapsini care in goana lor dupa imbogatire nu au decenta sa seteze masinariile sa nu mai functioneze atunci cind nu mai au ingrediente astfel pacalindu-te pe tine cel necajit, cu ochii cirpiti de somn sau mahmur si degraba doritor de doza zilnica de drog (cafeluta) care sa te puna repede pe picioare.

dar ce nu inteleg este de ce te doare mina pe tine cel inselat si mofluz dupa ce ai primit cafeaua fara pahar sau fara zahar sau n-ai primit chiar nimic in schimbul banilor tai, sa iei o hirtie pe care sa scrii "DEFECT" si sa o lipesti pe el, ca sa nu se mai pirleasca si altii dupa tine? e chiar atit de greu sau chiar nu-ti pasa ca in loc de 1 leu cistigat necinstit, e posibil ca pina la sfirsitul zilei aparatul ala sa inghita 20 de lei. sau poate chiar 100. desi nici nu ar trebui gindit in termen monetar ci uman. 100 de "fraieri" carora le puteai face un bine dar ti-a fost lene. ei, acum nu ti se pare ca ai fost si tu un nesimtit?

a, si am patit acelasi lucru cu un automat Coca Cola (2 lei). oare in alta tara si-ar permite sa-si desconsidere clientii in halul asta?

Niciun comentariu: