marți, 4 martie 2008

Romani Vs. Negri

mi se pare curios cum în ţărişoara noastră există atîţi oameni care urăsc negrii mai ales că şansa de a veni în contact cu unul cred că e mai mică decît cea de a fi lovit de fulger, de fapt sînt sigur că o mare parte dintre cei care-i urăsc nici măcar n-au zărit în viaţa lor vreun negru înafara televizorului. păi exceptîndu-i pe rapperi, aproape pe oricine întrebi are un cui împotriva lor. că miros urît, că sînt violenţi şi necivilizaţi, că-s urîţi şi negri etc. hai că pe americani îi mai înţeleg doar au fost îndoctrinaţi secole la rînd să-i urască deşi în ultimul timp speriaţi cu politically correctnessu au dat-o la întors şi încă rău, acum nici măcar nemaiputînd să se exprime firesc şi fiind nevoiţi să-şi analizeze de 3 ori cuvintele înainte să le rostească doar doar nu s-or alege cu un proces din partea unui "afroamerican". da ăştia-s americanii dom'le, noi ce treabă avem cu negrii? cultura, civilizaţia, existenţa lor ne sînt atît de îndepărtate încît nu înţeleg cum poate exista o bază reală pentru xenofobia asta.
şi totuşi, aşa cum noi ca români nu putem admite niciodată necunoaşterea unui răspuns chiar dacă întrebarea ţine de neurochirurgie, nu putem fi niciodată indiferenţi faţă de vreun subiect şi trebuie mereu să luăm atitudine, şi în cazul negrilor am ales: NU NE PLAC!

eu de exemplu n-am nimic cu negrii însă îi urăsc de moarte pe atlanţi. nu îi mai suport aş vrea să dispară toţi, să elibereze terenu' că nu mai pot să trăiesc pe aceeaşi planetă cu ei!

later edit: am auzit ca atlanţii au dispărut de pe faţa pămîntului. mă simt atît de gol şi pustiu... eu pe cine să mai urăsc acum? :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Alb = bun, Negru = rau...ahhh...mai vrei si alte argumente ;D ?

Power Puff Girl spunea...

De fapt, romanii cred ca ii urasc pe tigani, si atunci, tot ce e negru=tigan. Si nu mai uri pe nimeni, ca nu e frumos:)

Anonim spunea...

Negrii sunt cam inestetici.. ca rasa sunt cam nereusiti, majoritatea(ma refer la sexul masculin)... iar in Romania nu prea ai sansa sa intalnesti exemplare care sa contrazica parerea deja formata, majoritatea sunt emigranti din tari sarace, pe care greutatile de supravietuire si-au cam lasat amprenta.