luni, 31 martie 2008

Top 10 filme de vazut anul acesta

mai jos am postat trailere pentru cele 10 filme pe care le astept cu mare interes in 2008.
sint mai mult blockbustere pentru ca de ele prinzi zvon din timp, filmele indie sau de alta nationalitate nu prea beneficiaza de publicitate. oricum, daca mai stiti voi ceva misto care nu trebuie sa ne scape in 2008, astept comentariile de rigoare.

01. 21. inspirat de o poveste adevarata despre 5 studenti prodigiosi care invata sa numere cartile la Black Jack (21) ca sa cistige o multime de bani in Las Vegas. joaca Kevin Spacey, unul dintre actorii mei preferati.


02. The Happening. in regia lui M. Night Shyamalan. pe mine nu m-a dezamagit pina acum nici unul dintre filmele lui desi The Sixth Sense ramine pina acum cel mai bun (imho).


03. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. ei bine, da! desi Harrison Ford are 65 de ani, sint convins ca Spielberg va reusi si de aceasta data sa ne uimeasca cu un film de aventuri asa cum nu mai el stie sa regizeze.


04. WALL·E. Toy Story, A Bug's Life, Monsters Inc., Finding Nemo, The Incredibles, Ratatouille. au dat Pixar vreodata gres?


05. Quantum of Solace (Bond 22). este Bond, James Bond! inca n-are trailer, am gasit doar un teaser facut cu secvente din timpul filmarilor.


06. Wanted. explozii, impuscaturi, Angelina Jolie. nu toate filmele sint profunde, mai trebuie sa ne si relaxam. :)


07. Untitled X Files Sequel. in sfirsit dupa ce ne-au lasat acum 6 ani cu un sfirsit incert, creatorii serialului X-Files se intorc! Scully si Mulder! Wheeeeeee! :)


08. Be Kind Rewind. regia Michel Gondry, caruia dupa Eternal Sunshine of the Spotless Mind si mai putin cunoscutul Human Nature, sint dispus sa-i incerc orice noua (nazbitie) creatie.

apropo, ESotSM, Human Nature si Being John Malkovich au fost scrise de Charlie Kaufman, care tot in 2008 lanseaza Synecdoche, New York pentru care n-am gasit trailer dar din descriere pare foarte interesant.

09. Hellboy II: The Golden Army. am o slabiciune pentru filmele facute dupa benzi desenate asa ca tot aici as mai adauga si: 09b The Dark Knight, 09c Iron Man, 09d The Incredible Hulk.


10. Cassandra's Dream. cel mai recent film scris si regizat de Woody Allen.


11. Sex and the City: The Movie. asta-i bonus iar mugurica il asteapta cu MARE nerabdare. ;)

Niciun comentariu: