marți, 1 aprilie 2008

Calendare din epoca de aur

Ieri, facind curatenie prin debaraua cu scule a lui taica-miu, mama se pregatea sa arunce o multime de nimicuri, cind a dat peste o cutie care continea 2 colectii (am fost un copil maniac, cred ca avem zeci de colectii) si anume cele de calendare si ambalaje pentru ciocolata! Sesizind posibila valoare de patrimoniu, i-am interzis sa le arunce pina nu le fotografiez.
Asadar, in premiera mondiala, pentru nostalgici si curiosi deopotriva, va prezint astazi plin mindrie nationalista o alta fateta a socialismul multilateral dezvoltat: CALENDARUL COMUNIST!
Fiti fara grija, nu lipsesc cele de la Adesgo... ;)

pentru inceput 2 cu mesaj social de la Intreprinderea "Acensorul Bucuresti":


viziune de ansamblu fata/spate. cel mai vechi este din 1972 (Asociatia Generala a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi) si cel mai recent din 1990 (Ministerul Industriei Usoare):


preferatele mele sint "Magazinul Victoria" pentru originalitate, "Adesgo" pentru ca mi-a hranit imaginatia in perioada pubertatii si "Programul Returului..." pentru informatiile pretioase pe care le ofera:




bonus, Micul Mecanic 2 (probabil o tentativa de copie dupa celebrul Meccano) si un ambalaj de la batoanele vietameze cu susan pe care le procuram prin temutele si secretele comenzi telefonice pentru produse de import (stie cineva despre ce vorbesc?):


NU uitati sa reveniti pentru ca am pastrat ce era mai bun pentru episodul de miine: CIOCOLATA COMUNISTA!

Niciun comentariu: