sâmbătă, 25 octombrie 2008

Invitatie la boicot

În ultima vreme, preţul barilului de petrol s-a redus la jumătate, în sensul că, de la 140 dolari, a scăzut la 70, şi totuşi, benzina şi motorina s-au ieftinit cu doar 10 bani/litru!
Guvernul menţine taxele şi accizele la fel de mari, iar staţiile Peco nu vor să renunţe la preţurile practicate, având un profit uriaş. Bătaie de joc!!! Ca în multe alte situaţii…

Dacă ei îşi bat joc de noi, haideţi să-i boicotăm!!

S-A DECIS CA ÎN ZILELE DE 27, 28 ŞI 29 OCTOMBRIE, TOŢI ŞOFERII SĂ FACĂ FRONT COMUN ŞI NIMENI, PENTRU NIMIC IN LUME, SĂ NU ALIMENTEZE MAŞINA ŞI SĂ NU CUMPERE NIMIC DIN STAŢIILE DE CARBURANŢI! SPERĂM CA, PRIN ACEST MOD DE PROTEST, SĂ-I PROVOCAM, ŞI SĂ VEDEM O REACŢIE POZITIVĂ A ACESTUI GUVERN, CARE CONTINUĂ SĂ ÎŞI BATĂ JOC DE NOI!

Dacă susţii ideea (sau măcar principiul), preia acest mesaj şi postează-l pe blogul tău, sau trimite-l prietenilor tăi din lista de messenger.

sincer, nu cred ca va avea vreun efect dar macar sa incercam...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu sugerez boicotul permanent al statiilor de benzina. Si al consumului in general.
In general, un automobilist inteligent utilizeaza transporturile in comun, pentru restul TREBUIE practicate preturi mari.
Carburantul este inca mult prea ieftin.

B&B/2 A

Cristache spunea...

atunci cind voi putea circula in siguranta cu bicicleta prin bucuresti fii sigur ca o sa renunt la multe calatorii cu masina personala.
transportul in comun e exclus la orele de virf, cu cel de suprafata pierzi acelasi timp ca si cu masina, iar in metrou e un cosmar.
in concluzie cred ca ar trebui sa mai si plece oamenii astia din bucuresti ca in ultimii 5 ani ne-am inmultit exagerat. ;)

Anonim spunea...

Da, Cristache, dar masinile sunt mai numeroase decat noii veniti in oras. Si cu mai putine masini se circula mai usor cu bicicleta. Bulevardele din Bucuresti sunt destul de largi, este loc pentru culoare de autobuz si pentru piste pentru biciclete.
Sfatul unui nepracticant (valoreaza cat valoreaza) : inmulteste-te si tu .

A

F spunea...

Salut,te intereseaza un schimb de linkuri?Lasa te rog un comentariu pe blogul meu sau trimite mail la kaszoni_07@yahoo.com .

Anonim spunea...

interesant blog nea' Cristache te intereseaza un schim de bannere??
www.chilotei.blogspot.com