duminică, 8 februarie 2009

Top 10 filme de vazut anul acesta (2009)

sintem la inceput de an asa ca pe parcurs ar putea aparea si altele dar momentan eu cam p-astea le astept. ramine valabila conventia de anul trecut adica in discutie sint mai mult blockbusterele ca astea sint mai vizibile. sint sigur ca vor aparea si multe filme excelente ca din senin la fel cum e posibil ca din lista de mai jos unele sa fie niste rateuri colosale. nu sint aranjate intr-o ordine anume caci le astept pe toate cu aceeasi nerabdare. :)
daca mai aveti alte sugestii nu ezitati sa comentati.

01. Monsters Vs. Aliens. incep in forta cu un desen animat de la Dreamworks, pina acum mi-ai placut toate scoase de studioul lor. n-or fi ei Pixar, dar nici de rusine nu se fac. mai ales daca ma gindesc la Shrek.


02. Watchmen. deh, filmele cu supereroi sint punctul meu slab iar asta se pare ca va fi tata' lor. regizat de Zack Snyder adica acelasi tip care a facut si "300". ei?


03. Star Trek. sau Star Trek Zero pentru ca actiunea se va intoarce spre inceputul aventurilor capitanului Kirk si a lui Spock cu o nava Enterprise proaspat construita. zvonacii spun ca va fi cel mai bun din serie. vom vedea.


04. Harry Potter and the Half-Blood Prince. harry poker 6. e deja o dependenta.


05. X-Men Origins: Wolverine. iar cu supereroi! seria x-men mi-a placut din ce in ce mai mult cu fiecare nou film. sper sa n-o dea in bara la al 4-lea.


06. Terminator: Salvation. primu terminator fara Arnie dar... cu Christian Bale in rolul lui John Connor. uite asa mai convingem si fetele sa mearga la sf-uri. :D


pentru urmatoarele 3 din pacate nu exista inca trailere. :( si tocmai cind ajunsesem la filmele "serioase"...

07. Public Enemies. in regia lui Michael Mann, cu Johnny Depp si Christian Bale (din nou). povestea este despre gangsterul anilor 30, John Dillinger si acolitii sai si tentativele repetate ale FBI-ului de a-l prinde.

08. Avatar. primul film al lui James Cameron dupa 12 ani de la Titanic, timp in care n-a mai regizat decit niste documentarase. apropo, e SF!

09. Inglorious Basterds. nu este un remake al filmului Quel maledetto treno blindato. doar asemanator si regizat de TARANTINO si cu actori de prima mina printre care amintesc la intimplare doar pe unu' Pitt.

10. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs. ca sa fie lista simetrica. daca n-ati vazut pina acum teaserul asta foarte amuzant acum e momentul.


bonus, 3 care n-au incaput in top 10: The Road, Push si Shutter Island.

cam atit la inceput de 2009, de acum rabdare sa avem si apoi vizionare placuta!

Niciun comentariu: