miercuri, 27 februarie 2008

Picard figurantu'

tocmai ce-am vazut un episod din star trek alea cu jean-luc si m-a izbit ceva.

de multe ori cind capitanu' are putin timp liber si sta la el in cabina, citeste! da nu asta-i problema ci faptul ca citeste numai carti adevarate d-alea de juma' de kil bucata. nu tu o revista glossy, o carticica de buzunar, un comics, un pliant ceva, nu. plus ca al dreq 'telecual elitist ce e, nu l-am vazut odata sa se uite si el la o comedie si sa manince popcorn ca noi astia muritorii de rind! pai e normal?

5 comentarii:

Power Puff Girl spunea...

buna. Mi-a placut foarte mult articolol, misto scris. Serialul este misto, numai ca uneori este cam tezist, de aia nu apar reviste glossy:)

Cristache spunea...

WOW! adela, iti multumesc pentru comentariu, este chiar primul! sper sa mai revii pe blog iar eu o sa incerc sa scriu in continuare chestii interesante.
ps: si mie imi place Star Treku', desi n-as putea spuna ca-s fan.

Radu Iliescu spunea...

Ai vazut vreodata intr-un film vreun personaj care sa se uite la televizor si sa nu fie automat un cretin? :-)))

Ca toti cei care se uita la televizor, as adauga eu daca as vrea sa fiu sarcastic, ceea ce nu vreau, pentru ca de fapt nu sunt :-)))

Cristache spunea...

hahaha, asta nu stiu de ce imi aduce aminte de Dallas. cum ne mai uitam noi si ne minunam, de fapt mai mult parintii mei se uitau si din cind in cind comentau: domle astia de ce nu se uita niciodata la televizor!? daca tin bine minte nici macar nu aveau televizor in casa aia uriasa. probabil erau prea ocupati cu toate intrigile telenovelistice ca sa mai aiba timp de un film. cit despre seriale ar fi fost chiar paradoxal sa urmareasca unul cum ar fi Dinasty sau Familia Goldberg. :)
s-ar putea sa incurc un pic cronologia dar nu asta-i ideea.

Anonim spunea...

Cpt. Picard este un fel de President Bartlet din 'The west wing', amandoi perfecti. Dar oricum Picard rules:) el si cu Data sunt cei mai tari din toata galaxia si probabil din tot universul :D
Eu una nu-l pot vedea pe Patrick Stewart decat in uniforma rosie cu negru pe puntea de comanda. Cand am vazut X-men mi se parea ceva ciudat tot timpu... ce naiba face Picard intr-un scaun cu rotile?! De fapt am fost dubla data peste cap ca era si Gandalf...
Mie O imi zice 'nerd' ca ma uit la Star Trek. Aici dau in fiecare zi Star Trek 'The next generation' si am revazut cam toate episoadele. Ce serial demential!!!!!